Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Bye, bye darling! (ή Εις το επανιδείν)

Εδώ ''Χωρίς Όρια'', εδώ ''Χωρίς Όρια''. Εκπέμπει για τελευταία φορά από τη συγκεκριμένη διεύθυνση η Δανάη, δηλαδή η υποφαινόμενη.
Ξέρω πως έλειψα καιρό και δεν το έκανα από βαρεμάρα ούτε κι από ιδιαίτερο φόρτο εργασίας. Απλώς δεν είχα τι να σας γράψω. Κι όχι πως έγινε στα ξαφνικά η ζωή μου τόσο πια αδιάφορη, μπορεί και το αντίθετο. Περνάω όμορφα, επιτυγχάνω, αποτυγχάνω, περνάω τις φάσεις μου , πέφτω και σηκώνομαι ξανά. Όλα καλά! Απλώς το παρόν ιστολόγιο θαρρώ πως έκανε το κύκλο του και για μένα είναι ώρα να το αφήσω. Πλάκα-πλάκα το συγκεκριμένο το αγάπησα πολύ περισσότερο από τα προηγούμενα, ίσως γιατί σ'αυτό έκλεισα κάποια όμορφα χρόνια της ζωής μου με τις πανελλήνιες, τη τάχα σοβαρή σχέση που είχα, τις πρώτες φοιτητικές εμπειρίες-ανησυχίες, το νέο μου αίσθημα. Και από την άλλη δέθηκα και με ορισμένα άτομα που γνώρισα από εδώ, τα γνώρισα κάπως μέσα απ'τα γραπτά τους, άλλοτε ταυτίστηκα μαζί τους κι άλλοτε όχι. Anyway, δεν αντέχω το μελόδραμα τώρα.
Δε θεώρησα στιγμή πως το blog μου το συγκεκριμένο είχε κάτι το εξαιρετικό. Δεν ακολούθησα ποτέ τους ''κανόνες'' του blogging. Κυρίως ανοιγόμουν σε θέματα σκέψεων κι έκανα τις εξομολογήσεις μου. Δε ξέρω αν σχηματίσατε κάποια γνώμη μέσα απ'τα κείμενά μου ή ποια είναι αυτή, ούτε ξέρω αν σας κράτησα κάποτε ευχάριστη συντροφιά. Αν το κατάφερα σε ορισμένους έστω από σας είμαι,αλήθεια,χαρούμενη γι'αυτό.
Το blog δε θα το κλείσω, δεν μου πάει μωρέ η καρδιά. Θα το αφήσω ανοιχτό κι απλώς θα σταματήσω να γράφω.

Επίσης σύντομα θα επιστρέψω. Δε ξέρω τι είδους ιστολόγιο θα είναι, δεν έχω σκεφτεί το περιεχόμενο του, ούτε καν ένα πιασάρικο όνομα. Πάντως στάνταρ δε θα χαθώ από τη μπλογκόσφαιρα. Πέρασα εδώ τα χρόνια της εφηβείας μου και γουστάρω να συνεχίσω το ''άθλημα'' και κατά την ενηλικίωση μου, γιατί η φάση τώρα είναι άλλη.

Θα τα πούμε, λοιπόν , κάποια άλλη στιγμή (σύντομα ή όχι) και κάπου άλλου.

Ευχαριστώ πολύ όσους με τίμησαν με την παρουσία τους (σιωπηλή ή έντονη) ,καθώς και για τις συμβουλες, τα σχόλια και τις σκέψεις που ανταλλάξαμε κατά καιρούς.

Να προσέχετε και να περνάτε καλά!


Υ.Γ. Ωραία ήταν γαμώτο...
για κάποιο γαμημένο λόγο συγκινήθηκα.



5 σχόλια:

  1. Εγώ ήμουν από αυτούς που σε διάβαζα σιωπηλά.
    Δεν θυμάμαι αν έχω σχολιάσει ποτέ,κι αν ναι ελάχιστες φορές.

    Υποσχέσου πως θα επιστρέψεις. Αργά ή γρήγορα...
    Εγώ πάντως θα μπαίνω να βλέπω!

    Μέχρι τότε,καλά να περνάς:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορώ να πώ κάτι αλλο πέρα απο το
    ΄΄Κάνε αυτό που νιώθεις΄΄
    είναι καλό να πάς την ζωή σου ενα κεφάλαιο παρακατω!

    Φιλιά πολλά!

    ΥΓ:Περιμενουμε το δυναμικό comeback στο νεο ιστολογιο! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά να περνάς, ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΟ,ΡΕ ΗΛΙΘΙΟ,ΡΕ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΗΣ ΠΟΙΗΣΕΩΣ,ΡΕ ΘΑ ΣΕ ΒΑΡΕΣΩ!!ΠΕΣΕ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ!!ΘΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΙΣΩ,ΘΑ ΣΕ ΛΙΑΝΙΣΩ,ΘΑ ΣΕ ΑΦΑΛΑΚΟΨΩ!!ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ;;;;ΚΡΑΤΑ ΑΥΤΟ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!1

    Εντέλει αν φτιάξεις αυτό στειλε μαιλ και δώστο μου γιατί αν δε σε βρίζω δε μου πάει καλά η μέρα!!ΒΛΑΜΜΕΝΟ,ΗΛΙΘΙΟ,ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!
    ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΝΕΙ!!ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΤΙ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥΥΥ;;ΕΕΕΕ;;;;;ΓΙΑ ΤΡΑΒΑ ΨΑΞΕΕΕΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ πάντως σχημάτισα τη γνώμη ότι είσαι ένα πολύ ευγενικό κορίτσι και φέρεις πολύ ώριμη σκέψη.
    Όσο για το βλογ σου, κάνε αυτό που λέει η διάθεσή σου και αν επανέλθεις με άλλο θα χαρώ πολύ να με ενημερώσεις.

    Σε ασπάζομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.