Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Ελεύθερε έρωτα μου!

Χωρίσαμε. Τέρμα και τελείωσε με εμάς. Κουραστήκαμε πια, το καταλαβαίνεις; Και κουράσαμε και τους άλλους. Ok. Σε ερωτεύτηκα, σε αγάπησα, σε ανέχτηκα, έκανα και τον μαλάκα κάμποσες φορές, αλλά τώρα finito la musica. Όχι, δεν ήσουν ο τέλειος άντρας. Δεν είσαι καν άντρας ακόμα, όσο και αν το κοκορεύεσαι. Ένα παιδαρέλι είσαι, ανώριμο, συνηθισμένο και ψωνισμένο. Οk, μωρό μου. Είσαι ωραίος! Και; Μέσα σου είσαι κενός! Τίποτα! ΑΔΕΙΟΣ! Και αν έμαθες πέντε πράγματα, σε εμένα τα χρωστάς. Έχεις πολλές γκόμενες στο ιστορικό των κατακτήσεων σου. Και; Αν εξαιρέσεις τρεις-τέσσερις το πολύ, όλες οι άλλες ή τσούλες ήτανε ή χαζές. Πόσο προσπάθεια, πόση ομορφιά και πόση εξυπνάδα χρειάζεται για να κατακτήσεις μια τέτοια κοπέλα; Υπερεκτιμάς τον εαυτό σου αγόρι μου, πάρτο χαμπάρι.

Επιπλέον, θες να το παίζεις ιστορία. Για αυτό και μπλέκεις σε περίεργες κατάστασεις. Ναρκωτικά, καυγάδες , μεθύσια, τροχαία και τα συναφή. Αγάπη μου, δεν ξέρω τι κόμπλεξ κατωτερότητας έχεις αλλά, πρόσεξε το. Δεν είσαι μάγκας αληθινός, ούτε και αλήτης τύπου Κούρκουλου όπως πολύ γουστάρεις να παριστάνεις. Ένα χαμένο κορμί είσαι. Δεν είσαι ο τραγικός ήρωας κάποιου ερωτικού δράματος. Η ιστορία της ζωής σου είναι απίστευτα ανιαρή.Δεν είσαι καν ατρόμητος όπως το παίζεις. Μια κότα είσαι. Αν δεν ήσουν κότα, δεν θα το'βαζες στα πόδια σε κάθε δύσκολη στιγμή που περάσαμε. Δεν μιλάω για τώρα, που κουράστηκες ίσως και εν μέρει σε καταλαβαίνω,γιατί και εγώ έτσι νιώθω. Μιλώ για τους πρώτους μήνες, που μου'λεγες πως όποτε μαλώνουμε πίνεις, μεθάς και μετά ποιος ξέρει τι μπορεί να γίνει. Αγοράκι μου,γουστάρεις να κόψεις φλέβες, να στουκάρεις κάπου με την μηχανή ή να ψηθείς σε μια ηλεκτρική καρέκλα δικής σου κατασκευής; Νo problem. Τώρα, άμα το θες, ψόφα! Μην ανησυχείς για εμένα, έχω αντέξει και χειρότερα.

Δεν σε μισώ , όχι. Απλώς είμαι ειλικρινής και σιγά-σιγά σε απομυθοποιώ. Κάποια στιγμή παλιά, σε σιχαινόμουν. Δεν γούσταρα να μ'αγγίζεις. Δεν ήθελα να σε βλέπω.Τώρα ok. Και να σε συναντήσω δεν με πειράζει. Και να με βρίσεις, στα τέτοια που δεν έχω. Προτιμώ να με βρίσεις δηλαδή, παρά να πεις για άλλη μια φορά πόσο με αγαπάς. Γιατί, ok. Ας τις κόψουμε τώρα τις πίπες. Δεν ξέρω αν μ'αγάπησες, πάντως τώρα δεν μ'αγαπάς, δεν πιστεύω ότι είσαι καν ερωτευμένος. Έχεις ένα κόλλημα με εμένα, αλλά άλλου είδους. Αν μ'αγαπούσες θα με σκεφτόσουν πότε-πότε, δεν θα με'γραφες συνέχεια στα αρχίδια σου. Θα με καταλαβαίνες, θα σεβόσουν τα πιστεύω σου. Αυτά, βέβαια, για να τα κάνει κάποιος, δεν χρειάζεται να αγαπάει. Αρκεί να είναι άνθρωπος. Εσύ ούτε αυτό δεν είσαι.

Ας μη βγάζω όμως την ουρά μου απέξω. Πυρ, γυνή και θάλασσα έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Δεν έλεγαν πυρ ανήρ και θάλασσα. Οk, κόβω τις μαλακίες. Έχουμε ομηρικούς καυγάδες στο ιστορικό της...σχέσης μας, τέλος πάντων. Βρισιές, φωνές, σπασίματα, χειρονομίες και τα τοιαύτα. Τα οποία , βέβαια, δεν με τιμούν καθόλου. Εντάξει, σε εσένα ok, δεν μου κάνουν και εντύπωση. Κάπως έτσι κάνουν και τα ζώα, μόναχα που δεν μιλούν, παρά μόνο βγάζουν άναρθρες κραυγές. Πλατειάζω. Τέλος πάντων, άλλα ήθελα να πω. Και θα τα πω ευθύς αμέσως. Ναι , κύριε, στο παρελθόν σε κεράτωσα. Αφού πρώτα με κεράτωσες εσύ. Και σε κεράτωσα με φίλο σου. Όχι στενό, αλλά φίλο σου. Και τώρα το χαίρομαι πραγματικά. Καλά σου'κανα ρε μαλάκα. Και λίγα σου'κανα. Τώρα, τα άλλα ok. Βρίσαμε ο ένας τον άλλον, σπάσαμε πράγματα, τα μούτρα δεν σου τα'σπασα ποτέ. Τυχερός ήσουν.

Δεν λέω βέβαια πως δεν είχαμε και τις ωραίες μας στιγμές. Θα γίνω λίγο μελό, αλλά έτσι κάνω εγώ. Κακά τα ψέμματα, τώρα το παίζω άνετη, αλλά μαζί σου είχα φάει γερή πετριά. Σε γούσταρα, σε ερωτεύτηκα και τα ρέστα. Περίμενα λοιπόν και με όλα αυτά που υποστήριζες πως ένιωθες δηλαδή, πως θα ζούσαμε πολύ περισσότερες, πολύ καλύτερες εμπειρίες. Και φυσικά, εμπειρίες πιο ουσιαστικές, όχι εμπειρίες σχετικές με το sex.Οk, καλά περάσαμε. Αλλά έτσι θα περνούσα με τον οποιοδήποτε.

Επίσης, εγώ δεν θα σου πω τετριμμένα πράγματα. Δεν θα σ'αγαπάω για πάντα δηλαδή, μόνο και μόνο επειδή με έκανες και καλά γυναίκα. Μια χαρά γυναίκα θα γινόμουν και χωρίς την άχρηστη συμβολή σου. Εδώ, δεν σ'αγαπάω τώρα, θα σ'αγαπάω στο μέλλον; Ούτε θα τρέξω αν σου συμβεί κάτι. Δεν θα πληρώνω εγώ μια ζωή τις μαλακίες σου, ειδικά μετά την δική μας εποχή. Μην περιμένεις επίσης πως θα'μαστε και φίλοι. Δεν με ενδιαφέρεις τώρα ως άτομο και πολύ. Ίσως σου φαίνονται λίγο άδικα όλα αυτά, επειδή δεν έχει προηγηθεί και κάποιος καυγάς. Οπότε, ένα ξέρεις. Πως όλα αυτά δεν γράφονται εν βρασμώ ψυχής, αλλά σε κατάσταση πλήρους ηρεμίας.

Να ξέρεις πάντως, πως δεν μου άξιζαν όλα αυτά, δυο χρόνια τώρα. Δυο χρόνια που δεν πέρασα καλά τελικά. Δεν μου άξιζαν ούτε οι βρισιές, ούτε τα χαστούκια και προ πάντων δεν μου άξιζες εσύ. Όχι , μόνο γιατί είσαι μαλάκας. Μαλάκες είναι οι περισσότεροι. Αλλά είσαι μεγάλος μουνόδουλος ρε γαμώτο. Και το χειρότερο; Πάντα τέτοιος θα'σαι.

1 σχόλιο:

  1. Το θέμα είναι να είσαι εσύ καλά, στο λέω για χιλιοστή φορά και γίνομαι κουραστική. Ίδως κάποια στιγμή νιώσεις τύψεις γι' αυτά που έγραψες, αλλά κατά τη γνώμη μου είναι αντικειμενικά.(Α) Μόνο σε ένα θα τολμήσω να διαφωνήσω: στο ότι δεν τον αγαπάς. Τώρα τουλάχιστον, για το μέλλον δεν ξέρω. xD Σαν άνθρωπο έστω... Φιλάκια και I'm here, ξέρεις τώρα! xD

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.