Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Στον άλλο κόσμο που θα πας...

κοίτα μη γίνεις σύννεφο!
Λοιπόν, παιδιά μου , με τούτα και με κείνα ο βασανισμένος αυτός κόσμος , λένε , φτάνει στο τέλος του. Πώς να το πω; Finito la musica, passato la fiesta! Μη ψαρώνεις φίλτατε αναγνώστα! Τίποτα δεν πρόκειται να γίνει! Σάμπως τα ίδια δεν μας έλεγαν και όταν περιμέναμε να'ρθει το κατακαημένο το millenium; Μήπως τα ίδια δε θα μας ξαναπούν στο μέλλον; Αλλά εγώ τότε θα φέρθω έξυπνα και όχι σαν τώρα που άφησα κοτζάμ ευκαιρία να πάει χαμένη και δεν έβγαλα λίγα φράγκα από τη βλακεία των ανθρώπων. Την επόμενη φορά, δεσμεύομαι από τώρα, πως κάτι θα κάνω. Ένα ντοκιμαντέρ, μια ταινία, ένα βιβλίο! Κάτι ρε αδερφέ! Να μην πατάμε επί πτωμάτων, εντάξει! Αλλά και τόση ανοησία ανεκμετάλλευτη; Ε, δεν το μπορώ! Και αν δεν κάνω κάτι για τα λεφτά, θα κάνω για το χαβαλέ. Θα ντυθώ, για παράδειγμα, διακριτικά (με ένα χιτώνα, έναν μανδύα- ξέρεις τώρα), θα πάρω μια κουδούνα, θα με κυκλοφορήσω στα πάρκα και θα φωνάζω ''Μετανοείτε αμαρτωλοί! Το τέλος έρχεται! Ελάτε να μπούμε στην κιβωτό!''-όχι της Βιτάλη, την παραδοσιακή- και άλλα τέτοια κουλά.

Εγώ τώρα μπορεί να σαχλαμαρίζω αλλά πολλοί γνωστοί μου, αν θες να ξέρεις φίλτατε αναγνώστα , τα περί συντέλειας τα πιστεύουν και το παίζουν πιο σοφοί και υπεράνω από σένα και μένα που σπάμε την πλάκα μας. Γι'αυτό κι εγώ, για παν ενδεχόμενο να πούμε, κάνω αυτή την αποχαιρετιστήρια ανάρτηση. Το λοιπόν, έχε γεια, χάρηκα διά τη γνωριμία και μετά θάνατον μη τυχόν και χαθούμε. Και άμα γουστάρεις και απολογισμό για τη ζωή που έζησα, κάτι θα κάνω. Γιατί για αυτή που δεν έζησα θα πάρει χρόνο και οι ώρες είναι πολύτιμες πια. Τολμώ , λοιπόν , να πω πως έζησα μια καλή ζωή. Δεν μπορώ και να μιζεριάζω, διότι τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Έκανα φίλους, ερωτεύτηκα, πόνεσα, γέλασα, έκλαψα και c'est la vie από κει κι έπειτα. Εντάξει...και τώρα , η αλήθεια είναι πως παίζεται κάτιτις ερωτικό , αλλά αμφιβάλλω για το... μέλλον αυτού του αισθήματος. Ε, τέλος πάντων...δε χάθηκε πια και ο κόσμος και αν δεν μας κάτσει η φάση!

Εάν λυπάμαι; Βεβαίως και λυπάμαι! Καταρχήν θα μείνει ανολοκλήρωτη η μετάφραση επάνω σε κείμενο του Αριστοτέλη που δουλεύω αυτό τον καιρό. Τι μεγάλη απώλεια, αλήθεια! Από κει και έπειτα δεν κατάφερα να γίνω ό,τι θα μπορούσα. Για παράδειγμα αλκοολική που θα γινόμουν σίγουρα! Ε, δεν πρόλαβα! Πάντως, μια και τελειώνει ο κοσμάκης, ας κάνουμε κάτι εξτρίμ πριν το τέλος. Μην πάει ο νους σας στο σεξ! Εγώ έλεγα να πάω για ψαροντούφεκο! Από την άλλη το πρώην αίσθημα είμαι σίγουρη πως θα επέλεγε να τον βρει η συντέλεια απάνω σε σεξουαλικό όργιο- μετά θα έκανε κι ένα last τσιγαριλίκι, έτσι πριν παραδώσει το πνεύμα! Και καλά θα έκανε το παιδί! (Αν με διαβάζεις ακόμα, φιλί!)

Τα κουλά της συντέλειας είναι , πάντως , δύο. Το ένα είναι που χτίζουν καταφύγια. Λοιπόν, κάτι παρόμοιο με καταφύγια είχα διαβάσει μικρότερη σε μια ιστορία του Ποπάυ που τότες λάτρευα. Παίζει να διάβασαν την ίδια ιστορία και όσοι τα έχτισαν. Με ποια λογική ρε πούστη μου; Κάτω ή πάνω απ'τη γη, με ντους ή χωρίς, δεν έχει σημασία. Διότι, αν βρε μαλάκα ο κόσμος καταστραφεί, το καταφύγιό σου τι; Θα αιωρείται στο διάστημα; Να σοβαρευτούμε λίγο;! Το άλλο κουλό είναι για κάτι που πήρε το μάτι μου σε ανάρτηση του Ρασκόλνικωφ. Σου λέει θα επιζήσει ο Μητσοτάκης, οι κατσαρίδες και ο ίδιος. Φανταστείτε για τι σύμπαν μιλάμε! Καλά που θα ανταμώσω Χάροντα και δε θα προλάβω να το ζήσω και αυτό. 
Το τελευταίο κουλό αφορά αποκλειστικά εμένα. ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΩ ΚΙΑΜΟ; Είπαμε η καψούρα, καψούρα αλλά δεν με αναγνωρίζω πια.

Vamos αλάνια!
Μη χαθούμε, ε!

Πολύ άκυρη ανάρτηση...


5 σχόλια:

  1. Ακούς Κιάμο; Πάει ο κόσμος, τέλειωσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ομολόγησα.
      Και αμαρτία εξομολογουμένη, ουκ έστιν αμαρτία. :P

      Διαγραφή
  2. Χαχαχαχαχα!!Δε παίζεσαι!!
    ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΙΙΣ!

    Την επόμενη φορά να συνεργαστούμε και να βγάουμε χρήματα!50-50!!Deal;

    Α ξέχασα να σου πω πως θα επιζήσει και το χαρέμι μου οπότε εγώ μια χαρά θα περάσω στο κόσμο!:Ρ:Ρ

    Και εμεις ερωτευτήκαμε,αλλά δε προδοθήκαμε με το να ακούμε ΚΙΑΜΟΟΟ!!Τσ τσ τσ!Ντροπή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ζωή με τη μετά θάνατον ζωή λες να μην έχουν καμία διαφορά στη τελική; :P

      DEAL! Καιρός να βγάλουμε κι εμείς κατιτίς διότι εσύ με την ιστορία κι εγώ με τη φιλολογία δε βλέπω να βγάζουμε άκρη! :P

      Ποιο χαρέμι μωρέ; Έχεις και χαρέμι εσύ; :P

      Επηρεάστηκα στα μουσικά γούστα από το αντικείμενο του πόθου ,Ρας. :P

      Διαγραφή
    2. Δε ξέρω!Ο Αρκάς τι θα έλεγε;:Ρ

      Πράγματι,αν και μπορούμε να συνεργαστούμε και πριν την επόμενη καταστροφή που έρχεται τον Απρίλη του 13 ή 14,με το να ιδρύσουμε ένα βασίλειο,αυτό του παραλόγου!:Ρ

      Άσε ρεεε να ξεχνιεμαιιιι ο ερωτοχτυπημενοοοος!:/

      Ωχ αμάν μάνα μου τι κάνουμε για αυτά τα αντικείμενα!Εσύ ακούς Κιάμο και εγώ ξυπνάω πρωινιάτικα να πάω γυμναστήριο!!Ρε θα καταστρέψουν οι έρωτες τη καφρίλα μας!:Ρ:Ρ

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.