Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Γύρω στην ελπίδα το συρματόπλεγμα...


Μάγκες, οι μέρες που διανύουμε είναι δύσκολες. 
Δουλειές δεν υπάρχουν-μισθοί στον πάτο-φτώχεια ανελέητη-ζωή ανυπόφορη-μιζέρια-συρματόσχοινα.
Και θα γίνουν δυσκολότερες, γιατί δεν τέλειωσε ακόμη ο κατήφορος.
Αλλά ξέρετε κάτι; Εμείς φταίμε! 
Και απορώ... γιατί δεν κοιτάει ο καθείς από μας τα μούτρα του στον καθρέφτη και γιατί δεν τα φασκελώνει;
Ρε παιδιά έρχονται εκλογές! Έχετε καταλάβει τι πάμε να κάνουμε; Υπογράφουμε την καταδίκη μας.
Και μιλάω σε α'πληθυντικό γιατί είμαι Ελληνίδα και θεωρώ ότι πρέπει να'μαστε σε όλα μαζί.
Και για όλα είμαστε υπεύθυνοι όλοι μαζί.
Θα βγει ο Σαμαράς και αυτό είναι κοινό μυστικό. Ένας Σαμαράς που κινείται ακροδεξιά, που θα κατεβάσει τις κουκούλες (δε φοβάται τι θα γίνει , αν όντως πέσουν ποτέ οι κουκούλες;), θα μπει στα πανεπιστήμια, θα βάλει κάμερες, θα σώσει τη χώρα... ένας Σαμαράς που το παίζει ''γαμάω και δέρνω'' κι έρχεται ως Μεσσίας. Κι εγώ λυπάμαι τους μαλάκες που κάθονται και τον ακούν λες κι είναι όντως ο σωτήρας και τον χειροκροτούν. Και δεν υπάρχει ανάμεσα τους ένας, μόνο ένας μωρέ, μυαλωμένος να τον στείλει στο διάολο. Τελικά, είμαστε όντως άξιοι της μοίρας μας. Και δεν είναι μόνο οι παλιοί, που ok, αυτό έμαθαν και αυτό εμπιστεύονται. Βλέπω πως και η δική μου γενιά τα ίδια σκατά κάνει και τα ίδια σκατά θα κάνει. Τι νομίζετε; Ότι ο Σαμαράς έγινε στα ξαφνικά αντιμνημονιακός; Ότι θα σώσει τη χώρα; ΑΥΤΟΣ θα τη σώσει; Αυτός θα την αποτελειώσει! Είστε ηλίθιοι ορισμένοι και δεν καταλαβαίνετε ότι το τι θα γίνει σ'αυτή τη χώρα είναι ήδη προδιαγεγραμμένο; Η Ευρώπη τον γουστάρει τον δικομματισμό, μια χαρά της έχει κάτσει και μας έλεγχει και όλα κομπλέ.  Μετά, όταν θα φτάσουμε στην πλήρη εξαθλίωση, μη τυχόν και βρίσετε τον Σαμαρά. Ρίξτε και μια φορά την ευθύνη στον εαυτό μας. Κανείς δεν σε οδήγησε στον γκρεμό. Μόνος σου πήγες κι είχες πολλές ευκαιρίες να αλλάξεις ρότα. Λυπάμαι, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο.
Πάντως Αντώνη μου όσο και να χτυπάς τον κώλο σου, αυτοδυναμία δεν κάνεις πασά μου.

Κατά τα άλλα οι φετινές εκλογές είναι ένα ατέλειωτο παρατράγουδο! Βέβαια, η μεγάλη πλάκα θα'ναι όταν θα μπουν 10 κόμματα στη βουλή! Εκεί να δείτε γέλιο! Εκεί θα φανεί όλη η σαθρότητα της περιβόητης δημοκρατίας τους! Εν τω μεταξύ, αυτό που όλοι βρίζουν τα δύο μεγάλα κόμματα, αλλά πάντα είναι τα δύο πρώτα, ποτέ δεν το κατάλαβα. Αυτός δεν είναι δικομματισμός, Λερναία Ύδρα είναι! Κεφάλια κόβεις-κεφάλια φυτρώνουν. Όχι ότι αποδέχομαι τα μικρότερα κόμματα που αποτελούν κι εκείνα αναπόσπαστα μέρη του ίδιου σάπιου συστήματος. Α, τα μάθατε, έτσι; Θα μπει και η Χρυσή Αυγή στη Βουλή! Εκεί να δείτε πλάκες κι εκεί να δείτε επίπεδο! Μιλάμε για ιδεολογία παρανοική, εγώ έτσι το βλέπω. Το να θες να βλάψεις ανθρώπους επειδή βρίσκονται λαθραία στη χώρα, για εμένα είναι ανήκουστο. Δεν είμαστε βάρβαροι υποτίθεται! Και δεν είναι η λύση. Πιστεύει κανείς ότι έτσι θα λυθεί το θέμα της λαθρομετανάστευσης; Με τέτοιους τρόπους ποτέ δεν λύθηκε τίποτα. Μιλάμε για άτομα κατά βάση αμόρφωτα και τζάμπα μάγκες.  Και το χειρότερο είναι ότι το παίζουν ενάντια στο σύστημα, ενώ αυτούς και αν έχει χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο σύστημα!
Τώρα κάποιοι θα σκεφτούν ότι είμαι ΣΥΡΙΖΑ ή ΚΚΕ. Απάντησή μου: Πόσο ηλίθιοι είστε;
Δεν είμαι της συντηριτικής ιδεολογίας του κομμουνιστικού κόμματος, είναι η αλήθεια. Κι έχει κάνει και αυτό τα λάθη του κατά το παρελθόν (συνέχεια ίσως σε άλλη ανάρτηση).

Γνωρίζετε όμως άραγε τους Terror X Crew; Δεν τους άκουγα ποτέ πολύ, αλλά το 1997 είχαν βγάλει ένα τραγούδι... το ''Ο Έλληνας που έχεις συνηθίσει''. Κι είναι ένας στίχος που μου'χει καρφωθεί τις τελευταίες ημέρες παρακολουθώντας όλο αυτό το αλαλούμ των εκλογών σε τηλεοράσεις και internet : ''Δεξιοί & Αριστεροί τώρα χαθείτε από μπροστά μου''. 
Είμαι η μόνη που νιώθει αηδία με τους πάντες; Δε φαντάζομαι. Δεν με εκφράζουν, δεν τους εμπιστεύομαι,  έχω μια δική μου ιδεολογία και διαφέρει από όλες αυτές. Δεν καταλαβαίνω πως υπάρχουν άνθρωποι που συνεχίζουν να στηρίζουν τις ελπίδες του μέλλοντος τους στα γνωστά κόμματα. Γουστάρετε να παραμυθιάζεστε; Δεν καταλαβαίνω αυτή τη διχόνοια και όλους αυτούς τους καυγάδες που ξεκινούν από τα κομματικά. Ο καθένας μπορεί να έχει προφανώς την ιδεολογία του, αλλά αυτή η τυφλή προσήλωση στα κόμματα μου φαίνεται τουλάχιστον ηλίθια! Γιατί γίνεστε αυτομάτως θύματα; Παλεύω να σας καταλάβω και δεν μπορώ. Ελπίζετε; ΑΚΟΜΑ; Μ'αυτούς; Ξυπνάτε ρε, από 7 Μαίου θα στηθείτε πάλι! Θα φάμε καλά! Άσε που πιστεύω πως δεν θα πάμε ποτέ πραγματικά μπροστά, αν δε συνεργαστούμε και δε σταματήσουμε να παθιαζόμαστε με μαλακίες. Η διάσπαση δεν βγαίνει ποτέ σε καλό. Ανοίγεις τα κανάλια και βλέπεις 10 μαλάκες να μαλώνουν πάνω από το πτώμα της χώρας. Αυτό δεν είναι εκλογές, αυτό είναι ''Τη Λόλα απ'τη φωτιά ποιος θα τη βγάλει;''. Μας δουλεύουν ομαδικά ρε, ξυπνήστε!

Λέω να τελειώσω με δύο τραγούδια.


Αυτό^ θα το τραγουδάμε στο εγγύς μέλλον! Ξεκινήστε πρόβες από τώρα!




Ενώ αυτό^ θα το τραγουδάμε για καμιά πενηνταριά χρόνια ακόμη, παριστάνοντας πάντοτε τους επαναστάτες, αλλά ψηφίζοντας τους ίδιες μαλάκες. Εύγε!

Πάντως εγώ είμαι περήφανη γιατί δε θα ψηφίσω ούτε Σαμαρά, ούτε θα παραστήσω την επαναστάστρια και θα το ρίξω στη Χρυσή Αυγή , ούτε θα ψηφίσω κάποιο (μικρό) αριστερό κόμμα για να ταράξει και καλά το σύστημα, γιατί ανήκει ήδη στο σύστημα.
Η αλήθεια είναι πως θα πάω να ψηφίσω, αλλά το θέμα είναι τι; 
Έτσι μου έρχεται να γράψω ένα ''Άντε και γαμηθείτε'' και μετά να αυτοπυρποληθώ, αλλά δε ξέρω.

*Σκέψεις- σκέψεις- σκέψεις που προσπαθούν να μπουν σε σειρά!
Καλό ξημέρωμα μάγκες!


5 σχόλια:

  1. Ωραια μιλησες και ωραια τα ειπες. Συμφωνω απολυτα μαζι σου. Δεν ξερω τι σκατα κουβαλανε στο μυαλο τους αυτοι που παλι θα ψηφισουν παλι μεγαλα κοματα. Ειναι σαν να κανεις ακριβως το ιδιο πραγμα και να περιμενεις διαφορετικο αποτελεσμα. Αυτος ειναι ο ορισμος της ηλιθιοτητας νομιζω ειχε πει ο Αινσταιν.

    Σκατοκατασταση. Αναρωτιεμαι αν εχουν ακουσει αυτο το "αν οι εκλογες μπορουσαν οντως να αλλαξουν τα πραγματα θα ειχαν απαγορευτει". Ποσο φριχτα απλο και αληθινο. Σε μια φραση τα λεει ολα. Αλλα παντα ζουμε με την ελπιδα να αλλαξει κατι. ΟΧΙ. Πρεπει να αποφασισουμε οτι δεν θα αλλαξει, ετσι γενικα και αοριστα, αλλα θα το αλλαξουμε εμεις.

    Ο κομπος εχει φτασει στο χτενι. Παιδια στα σχολεια πηγαινουν στο μαθημα πεινασμενα. Κατα τα αλλα στα τετοια τους τι γινεται γυρω γυρω. Και σε πολλους απο τους πολιτες στα τετοια τους αν πειναει το παιδακι.

    Καταστρεφουμε το μελλον μας, ειμαστε σε κρισιμη καμπη και ακομα δεν βλεπουμε μπροστα μας...Γαμω το κερατο μου, ποτε θα ακουσουμε μια φωνη να μας σπαει τα τυμπανα μπας και ξυπνησουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απολύτως μαζί σου!
      Αυτή η εμμονή στον δικομματισμό καταντά εντελώς ηλίθια πια, το πάμε προς την ολική καταστροφή που μου φαίνεται πια αναπόφευκτη.

      Η φράση που ανέφερες είναι όντως τρομακτική, αλλά είναι αληθινή. :/
      Έτσι είναι, με το να βασιζόμαστε στους πολιτικούς δε θα βγει τίποτα..
      όλα από εμάς ξεκινούν.

      Διαγραφή
  2. Τι να γράψω όλα τα είπες!!Και εγώ αηδιάζω με όλα και όλους!!!Με αρρωσταίνουν ρε!!Ας πούμε οι Κνιτες που μου έχουν σπάσει τα νεύρα είναι παιδιά 18-20 χρονών και κάθονται ωωωωωωρες και μοιράζουν φυλάαδια του ΚΚΕ!!!ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΙΑ!!!ΜΥΑΛΟΟΟ!!!

    Όλα καταρρέουν ακούει κανείς;;;Δηλαδή τι πρέπει ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα ή θα την έχουν κλέψει και αυτή!!
    Και όσο για το ποιος φταίει ηθικά φταίμε όλοι αλλά πάντα στην ιστορία για μία καταστροφή έφταιγαν οι εκάστοτε ελιτ πολιτικές,πνευματικές οικονομικές κτλ!!Αλλά είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε!!
    Όχι με την ψήφο δεν θα αλλάξει κάτι
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΣ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ!!ΨΗΦΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!

    ΥΓ1:Υπάρχει εδώ που είμαι ένα σύνθημα που λέει
    "Φτώχυνες αρκετά ή θες και Αντώνη Σαμαρά"

    ΥΓ2:Πότε θα την κάνουμε γαμώ την τύχη μου αυτήν την επανάσταση;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α ρε Ρας, σωστά τα λες!
      Από τη μία βλακεία στην άλλη συνεχίζουμε να πηγαίνουμε!

      Το σύνθημα το ξέρω κι εγώ, πολύ πετυχημένο. ;)

      Έλα ντε, έχω αρχίσει να έχω τις αμφιβολίες μου.
      Ο λαός είναι ντουβάρι ρε, δεν ξυπνάνε λέμε!

      Διαγραφή
    2. Θα χτυπήσουμε αρκετά το κεφάλι μας μέχρι να βρούμε το διακόπτη και να ανάψουμε το φως!!

      Το βλέπω παντού γραμμένο!!

      Έλεγα τα ίδια σε έναν φίλο μου και ξέρεις τι μου είπε;;Προηγουμένως οι άνθρωποι κοιμόντουσαν τώρα χουζουρευούν!!:Ρ

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.