Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

And the oscar goes to...

Τώρα τελευταίως είχε συλλάβει το μάτι μου κάτι περίεργα πράγματα να διαδραματίζονται στο blogspot. Κάτι σχετικά με απονομές βραβείων και τα τοιαύτα. Εγώ,βεβαίως,δεν πίστευα πως θα βρεθεί κάποιος να μου απονείμει ένα τέτοιο βραβείο, μα έκανα μεγάλο λάθος. Ναι, κυρίες & κύριοι. Ήγγικεν η ώρα! Σ'αυτό το τριπάκι με έβαλε ο φίλτατος Ρασκόλνικοφ κι έτσι εγώ τώρα ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ -να το τονίσουμε αυτό- να πω με τη σειρά μου 7 πράγματα που δε ξέρετε για εμένα, καθώς και να βραβεύσω κάποιους bloggers. Όμως επειδή εγώ δεν είμαι καθόλου τυρρανική -όπως ο Ρασκόλνικοφ- ούτε και αυταρχική, ΔΕΝ σας υποχρεώνω να κάνετε το ίδιο,εάν εσείς δε θέλετε! Ναι, τέτοιος άνθρωπος είμαι.

Τώρα τέρμα οι μαλακίες και μπαίνουμε στο ψητό!

Επτά Άγνωστες Πτυχές Της Δανάης

1)Είμαι πάντοτε ο γελωτοποιός της παρέας. Δεν μ'αρέσει να δείχνω τη θλίψη μου στους άλλους, ακόμη και αν μιλάμε για τον κολλητό μου και προτιμώ να κλείνομαι στον εαυτό μου και να αντιμετωπίζω τους ''δαίμονες'' μου μόνη μου. Αντιθέτως, συνήθως όποτε έχει κάποιος πρόβλημα, τρέχει σε εμένα για να μου κλαφτεί και για να τον βοηθήσω,χωρίς να έχω καν κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο στις συμβουλές. Είναι απορίας άξιο γιατί με προτιμούν.

2)Οι περισσότεροι με περνούν για αναρχική εξ αιτίας της εξωτερικής μου εμφάνισης και του γεγονότος ότι ακούω πολύ Άσιμο κι έχω διαβάσει Γώγου. Ενώ, όταν μιλάω για ανθρώπους ή για μέλλον ή για επαναστάσεις, λένε πως διακρίνουν μία εντελώς αναρχική φύση. Πάντως, ποτέ δεν υπήρξα αναρχική.

3)Στους ανθρώπους που δεν εμπιστεύομαι δείχνω κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που είμαι. Δε φοβάμαι μην με πληγώσουν -δεν είμαι δα και τόσο ευαίσθητη!- απλώς είναι σαν να απαξιώ να τους φανερώσω αυτό που πραγματικά είμαι.

4)Με εκνευρίζουν τρομερά οι εγωιστές και οι ξεροκέφαλοι άνθρωποι. Άσχετο που εγώ είμαι και εγωίστρια και ξεροκέφαλη! Επίσης, με εκνευρίζουν όσοι το παίζουν θύματα και δεν αναλαμβάνουν το μερίδιο ευθύνης που τους αντιστοιχεί, οι αγενείς, οι ρατσιστές, οι ψωνισμένοι,οι ακαλλιέργητοι και οι ''κουλτουριάρηδες''.

5)Δεν μπορώ να πάω για ύπνο, αν τα μαξιλάρια του καναπέ δε βρίσκονται στη σωστή τους θέση και αν όλα τα άπλυτα ποτήρια-πιάτα δε βρίσκονται στον νεροχύτη. Επίσης, δεν μπορώ και την υπερβολική τάξη. Δηλαδή, δεν είναι δυνατόν να πάω στο δωμάτιο μου και να είναι όλα στη θέση τους. Αν δεν υπάρχουν πεταμένα ρούχα-βιβλία-χαρτιά...κάτι με πιάνει.

6)Θέλω πολύ να αποκτήσω δικά μου παιδιά στο μέλλον. Λατρεύω τα μικρά παιδιά, τις ερωτήσεις που κάνουν,τις εκφράσεις που έχουν,τις αντιδράσεις τους. Και θα'θελα να μου δοθεί η ευκαιρία να αναθρέψω κάποτε ένα παιδί.

7)Έχω τη βαθιά πεποίθηση πως θα δυστυχήσω στη ζωή μου. Είμαι ιδιότροπη και δε θα βρεθεί κανείς να με ανεχτεί. Επισης, πιστεύω πως σε όλα θα'μαι μια μετριότητα. Κι επίσης δεν πιστεύω πως θα γίνω καλή φιλόλογος. Δεν είμαι αρκετά πειθαρχημένη,ούτε και σοβαρή.

ΒΡΑΒΕΙΑ
1)Kévin

2)Eyphor Nocturna

3)Κάποια*

4)ηθοποιός σημαίνει φως

5)Ρασκόλνικοφ

6)_Μαρία_

7)Mad Hatter

8)Ελεύθερο Σύννεφο

9)η_Λεύκη_η_Φλου...

10)Leviathan
(http://throughhellleviathan.blogspot.com)

*Για κάποιο λόγο δεν μπορούσα να βάλω σύνδεσμο στο όνομα του Leviathan!

Η σειρά δεν έχει καμία απολύτως σημασία!
Μπράβο σας παιδιά μου! Αν σας είχα μπροστά μου, θα ανταλάσσαμε και μια χειραψία,έτσι... για το επίσημο!
Δεν βράβευσα,βέβαια,15...αλλά δεν πειράζει! Εγώ αυτούς ήθελα!

Adios!


32 σχόλια:

  1. Ευχαριστώ πολύ για το βραβείο! :)
    (Επίσης μάλλον μοιάζουμε αρκετά αν κρίνω από αυτά που γράφεις.. :P)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίποτα, να'σαι καλά! :)

      Αφού μοιάζουμε,καταλαβαινόμαστε κιόλας. :P

      Διαγραφή
  2. Μοιάζουμε λίγο!!Πάντως ο Άσιμος δεν σε κάνει αναρχικό,αντίθετα σε αφαιρεί από την καταηγορία!!

    ΕΙΜΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩ ΤΥΡΡΑΝΙΚΌΟΟΟΟΟΣ;;;;;Επειδή όλοι εσείς δεν μπορείτε να υποταχθείτε θα με κατηγορήσετε κιόλας;;;;;Πα πα πα!!!Εγώ φταίω που σκέφτομαι όλοι την ώρα τους άλλους και το πως θα βελτιωσουν τη ζωη τους!!Τσ τσ τσ!!ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

    ΥΓ:Εγώ το έχω κάνει άρα θα μου επιτραπεί(και φυσικά θα γίνει δεκτό)να μην το ξανακάνω!!

    Χαιρετωω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τον Άσιμο στους άλλους να τα πεις. :P

      ΕΣΥ ειδικά ΝΑ το ξανακάνεις! Έτσι, γιατί σ'έχω άχτι!! :P

      Διαγραφή
    2. Τα ξέρουν άρα δεν χαλάω σάλιο!ΧΑΧΑ!!

      Άμα με έχεις άχτι να μονομαχήσουμε και όχι να κάτσω να ξαναγράψω μια ανάρτηση!!Και τους κανόνες τους ορίζει η Ρασκολνική Αφεντιά μου που ιστορήθηκε από τον Φίοντορ Ντοστογιέφσκι!!

      Διαγραφή
    3. ΝΑΙ ΚΑΛΑΑ!
      Κατέβα από το καλάμι, γιατί είδες τι είπα!
      Αντιπαθώ τους ψωνισμένους! ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!! xD

      Διαγραφή
    4. Καλάμια και πανέρια!!!

      Είμαι ολίγον τι αντιδραστικό άτομο!!Επειδή λοιπόν μου λες να κατέβω από το καλάμι εγώ θα κάνω δεντρόσπιτο πάνω του!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

      (Ε μουα;;Ιχ;;;Μι;;;;;Σε άλλες γλώσσες δεν το ξέρω!!)

      Διαγραφή
    5. γκρρρρρρρρρ............... :P

      Κάνε Ο,ΤΙ θες.
      Εσύ θα μείνεις ψωνισμένος και αντιπαθητικός! :P

      Διαγραφή
    6. Άσε τα γρυλίσματα σε μένα!!Δεν παιρνάνε!!ΧΑΧΑ!!

      Μα ήδη κάνω ότι θέλω!!Είμαι ΕΓΩ ψωνισμένος και αντιπαθητικός;;;;Ντροπή σου και αίσχος σου!!ΧΑΧΧΑΧΑ!!

      Διαγραφή
    7. To ξέρω ότι δεν περνάνε!
      Αφού είσαι άνθρωπος κακός και άπονος!!


      ΕΙΣΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΙΣΑΙ!
      Το ομολογώ χωρίς φόβο και πάθος!! xD

      Διαγραφή
    8. Άρα τι χαραμίζεις το χρόνο σου με το να θυμωνεις αφού δεν ξέρεις πως δεν περνάνε;;
      ΕΕΕεεεε!!ΆΣε το γλύψιμο!!Μην νομίζεις ότθ α τη γλιτώσεις με μερικά κοπλιμέντα!!

      ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ!!
      Δεν ντρέπεσαι λοιπόν να ψεύδεσαι ΜΕ φόβο και πάθος γεγονός που πολλαπλασιάζει εις την το μέγεθος της λασπολογίας σου;;;

      Διαγραφή
    9. Μμμμ...ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ. Απαξιώ ρε. Είμαι υπεράνω εγώ!!


      Ψεύδομαι...ΕΓΩ; Ντροπή σου να λες τέτοια πράγματα για εμένα!

      Διαγραφή
    10. Χμμμμμμ!!!Δεν θα το έλεγα εξυπνάδες,μάλλον η πικρή αλήθεια!!Πόσο υπεράνω και κυρίως πώς υπεράνω!!Υπάρχουν πατηματακια,σκαλάκια,κτίρια,βουνά!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

      Πρώτον δεν γνωρίζω ντροπή και δεύτερον μην το πάρεις προσωπικά είναι η δουλειά ή αγγλιστί "it's not personal,it's only bussiness"!!!Άρε Νονέ,άρε!!ΧΑΧΑΧΑ!!!

      Διαγραφή
    11. ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ επιτέλους!
      Ειδάλλως...χα...θα σε διαγράψω από τη ζωή μου! :P

      Διαγραφή
    12. Τι εστί σοβαρότις;;;;;

      Τώρα το έριξες το επίπεδο!!Δεν έχω κάτι να πω!!ΧΑΧΑΧΑ!!

      Διαγραφή
    13. Καλύτερα!! Έχουμε γεμίσει την ανάρτηση με τα άκυρά ΣΟΥ!!! :P

      Διαγραφή
    14. ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΑΚΥΡΑ!!!

      Διαγραφή
  3. Καλησπέρα και σε ευχαριστώ πολυ πολύ!! Να σαι καλά!!! Έχω παίξει στο παιχνίδι αυτο πολυ πρόσφατα!!! Έχω πει τις 7 άγνωστες αλήθειες μου :) :) αν και μεταξύ μας δεν εμειναν και πολλα να αποκαλύψω μετά απο τα 4 χρονια blogging :) www.leviathanfromkavala.blogspot.com/2012/02/blog-post_06.html ειναι η δικη μου συμμετοχη!!! Όσο για τις δικές σου αλήθειες σε πολλα μοιάζουμε και κυρίως στο 4! Να σαι καλα και πάλι!!! Πολυ καλο τριήμερο ευχομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τις ανασφάλειές σου ως προς το 7 ξέχνα τις! Εδώ ο βρέθηκε ο Μήτσος (το στεφάνι μου) και με ανέχεται εδώ και περίπου 30 χρόνια και όπως λένε είμαι πολύ ιδιότροπη! Και κάτι άλλο, σοβαρός φιλόλογος δεν σημαίνει απαραίτητα και καλός φιλόλογος!!!
    Καλό τριήμερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Με καθησυχάζεις, σοβαρά τώρα!!
      Όσο για το θέμα της φιλολογίας κι εγώ της ίδιας άποψης είμαι, αλλά με αυτά που βλέπω και ακούω στη σχολή, έχω τρομάξει. Ορισμένοι παριστάνουν από τώρα τους αυστηρούς καθηγητές και λες...''πω ρε παιδί μου, αυτός το'χει. Εγώ τι κάνω εδώ;'' :P

      Καλό τριήμερο και σε εσένα
      & καλώς ήρθες. :)

      Διαγραφή
  5. χαχα γέλασα με αυτό με τα μαξιλάρια και τα άπλυτα..! Μια ζωή με πείραζαν για αυτό το κόλλημά μου.. Οκ σε εμένα είναι εξαιτίας και άλλων θεμάτων, αλλά τεσπα..

    Μια φορά θέλησαν να κάνουν ένα πείραμα τα αδέρφια μου μαζί μου και είχαν αφήσει ένα πηρούνι άπλυτο, και δεν με άφηναν με τίποτα να σηκωθω να το πλύνω.. αποτέλεσμα; Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ... !

    Ευχαριστώ για την πρόσκληση! Θα το κάνω με το που βρω λίγο χρόνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωχ...σε νιώθω απόλυτα. Κι εγώ δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να κοιμηθώ σε ανάλογη περίπτωση...με την καμία βασικά!

      Τίποτα,να'σαι καλά.:)
      Καλό τριήμερο!

      Διαγραφή
  6. χχαχαχαχα! Πολυ ειλικρινης και ακομπλεξαριστη μου φανηκες! :) Ε ενταξει οτι θα γινεις μια μετριοτητα δεν το ξερεις. Εξαλλου τι θεωρεις οτι ειναι μια μετριοτητα? Υποκειμενικο ειναι αυτο. Επισης δεν μπορεσα ποτε να καταλαβω γιατι οι ανθρωποι κρινουν ας πουμε τα πολιτικα πιστευω απο την εμφανιση. Οτι να ναι! :)

    Ομορφη Κυριακη να εχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, κάνω ό,τι μπορώ. :P :P

      Κοίτα, είναι πράγματι υποκειμενικό το τι είναι ''μετριότητα''. Απλώς, σε πράγματα που αγαπάω θέλω να αφιερώνομαι εξ ολοκλήρου (πράγμα που δεν κάνω σχεδόν ποτέ -γιατί είμαι άτομο τεμπέλικο και απείθαρχο) κι έτσι νιώθω ότι είμαι μέτρια σε τέτοιους τομείς κυρίως. Βασικά, όντως δεν είναι και σίγουρο ότι θα γίνω :P απλώς γνωριζοντάς με, αν δεν αλλάξω στο μέλλον(αυτό πάντως δεν αποκλείεται) είμαι σχεδόν σίγουρη ότι θα γίνω. :P
      Συμφωνώ μαζί σου στο ότι είναι ανόητο να κρίνεται ένας άνθρωπος είτε από το ντύσιμό του είτε από τα μουσικά του ακούσματα κ.λ.π.

      Καλή σαρακοστή, καλή εβδομάδα! :)

      Διαγραφή
  7. Απαντήσεις
    1. Τίποτα, να'σαι καλά! :)

      Ευχαριστώ για την συμμετοχή σου στο blog, καλώς ήρθες. :)

      Διαγραφή
  8. Εσύ είσαι λοιπόν η Δανάη? *χαμόγελο* Χαίρομαι που σε ανακάλυψα! Πάντως η περιγραφή σου δεν μοιάζει καθόλου με αυτό που είχα στο μυαλό μου αν και σε βρίσκω πολύ ενδιαφέρον άνθρωπο. Είσαι μια πρόκληση και αυτό εξηγεί την αδυναμία που σου έχει ο μικρός Αλχημιστής. <<>>>> Σε αυτό μοιάζουμε! Και εγώ τα ίδια. Άμα δεν είμαι καλά?...φωλιά μου μέσα κρύβομαι, χάνομαι …εκτός φυσικά από τον Κίνγκ που δεν παραιτείται ποτέ. *χαμόγελο* Εύχομαι από καρδιάς το νούμερο 6 να γίνει πραγματικότητα και από ξέρω ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!! Καλή συνέχεια ! Domenica

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλώς ήρθες Domenica!! :)

      Με ξέρεις από κάπου...; :P Πάντως οι περισσότεροι για εμένα αρχικά έχουν διαφορετική γνώμη , αλλά γνωριζόντας με ανακαλύπτουν πως είμαι κάτι διαφορετικό. Αφού δεν σε απογοήτευσα, είναι καλό!! :P
      Α, είσαι κι εσύ από τα άτομα που περνάνε τα δύσκολα μόνοι τους ε; Καταλαβαινόμαστε!! :P

      Χαχαχα σε ευχαριστώ, καλύτερα όχι σύντομα όμως...είμαι 18 μόνο το καημένο!! :P

      Σ'ευχαριστώ, ελπίζω να τα λέμε!! :)
      Καλά να περνάς!

      Διαγραφή
  9. Νομίζω σε σύγχυσα με κάποια άλλη ….ίσως! Είσαι και μικρούλα άρα δεν είσαι η Δανάη που νόμισα ότι είσαι απολογούμαι. Εν πάση περίπτωση όμως χάρηκα και μου αρέσει πολύ να διαβάζω τις αναρτήσεις σου. Μπορείς να έρθεις μια βόλτα και απ’ τη γωνιά μου αν θες www.coffee-talks.com – Domenica *smiles*

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.